شناسه خبر : 38671
یکشنبه 03 آبان 1394 , 14:13
اشتراک گذاری در :

عکس/دو «حبیب سپاه»

سردار شهید «حاج حبیب‌الله لکزایی» در حالی که بیش از ۶۳ ترکش در بدن داشت، در بیمارستان بعثت نیروی هوایی ارتش در تهران به یاران شهیدش پیوست. این فرمانده دوران دفاع مقدس یک روز قبل شهادتش توسط مقام معظم رهبری به درجه سرتیپ تمامی ارتقاء یافت.

به گزارش مشرق، حاج حبیب‌الله لکزایی در استان سیستان و بلوچستان اولین نفری بود که در اولین دوره عالی فرماندهی دافوس شرکت کرد و پس از آن دوره به وی پیشنهاد مسئولیت در تهران را کردند اما عشق به وطن و خدمت برای مردم محروم استان سیستان بلوچستان را برخود وظیفه‌ای الهی دانست.

 

 

سرداران شهید حاج حبیب‌الله لکزایی و حسین همدانی

 

از جمله مسئولیت‌هایی که شهید لکزایی بر عهده داشت می‌توان به تک‌تیرانداز گردان کمیل لشکر 41 ثارالله در دشت‌عباس، حضور در جبهه با سپاه حضرت رسول (ص)، تلاش فراوان برای جذب و اعزام نیرو به جبهه، تک تیرانداز گردان 409 لشکر 41 ثارالله در جنوب اهواز، مسئول اکیپ گشت پایگاه زابل،مسئول بسیج پایگاه زابل در سال 61، فرمانده حوزه مقاومت نجف اشرف بخش مرکزی زابل در سال 63، مسئول ستاد گردان لشکر 41 ثارالله در جنوب شلمچه در سال 66، کمک فراوان به سیل‌زدگان زابل در سال‌های 69 و 70، نقش تعیین‌کننده در عملیات نصر 3 در مقابله با اشراری که اموال عمومی سنگین را در سال 70 از منطقه دزدیده بودند، فرمانده سپاه زابل از سال 69 تا 79، معاونت هماهنگ کننده منطقه مقاومت سیستان و بلوچستان از سال 79 تا 86 را برعهده داشت.

سرداران شهید حاج حبیب‌الله لکزایی و حسین همدانی
 
منبع: ایسنا
اینستاگرام
نظری بگذارید
نام خود را وارد نمایید
متن نظر را وارد نمایید
مقدار صحیح است
مقدار صحیح وارد کنید
عکس روز
آخرین اخبار
تبلیغ کانال فاش در ایتابنر بیمه دیفتح‌الفتوحصندوق همیاریخبرنگار افتخاری فاش نیوز شویدمشاوره و مشاوره تغذیه ویژه ایثارگرانسایت جمعیت جانبازان انقلاب اسلامیانتشارات حدیث قلماساسنامه انجمن جانبازان نخاعیlogo-samandehi